Bine ați venit la Loma Tech, distribuitor oficial Borma Wachs, compania care aduce în atenția dumneavoastră produse premium pentru finisarea lemnului! Ne mândrim cu faptul că suntem lideri în acest domeniu și că oferim clienților noștri cele mai bune soluții pentru a-și îmbunătăți proiectele de lemnărie.

La Loma Tech, credem că finisarea lemnului nu este doar o necesitate, ci o artă. Suntem pasionați de această artă și ne străduim să oferim produse care să vă ajute să atingeți obiectivele de proiectare și să vă îndepliniți visele de lemnărie.

Magazinul nostru online, Bormashop, oferă  gama largă a produselor Borma Wachs de calitate superioară, de la vopsele și lacuri de înaltă performanță până la uleiuri, ceruri sau lazura pentru lemn. Toate produsele noastre sunt testate riguros pentru a ne asigura că oferim doar cele mai bune solutii clienților noștri.

La Loma Tech, suntem dedicați satisfacerii nevoilor clienților noștri. Cu o echipă specializata și o atitudine orientată către client, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți produsele potrivite pentru proiectul dvs. și pentru a vă oferi consultanță și asistență în orice moment.

Mulțumim pentru că ați ales Loma Tech, respectiv produsele premium Borma Wachs și suntem bucuroși să vă ajutăm să obțineți cele mai bune rezultate în finisarea lemnului!

Follow us on Facebook

Setari cookie-uri